Dom za Kúpiť v Marakeš, Maroko

Marakeš
Dom • 8 izba (izby) • 4 spálne • 4 kúpeľňa • 960 Štvorcový meter • kontakt: 3095-COMPANY34605JRW
3 300 000 €

V Zlatom trojuholníku, jednej z 2 najvyhľadávanejších častí Palmového hája v Marakéši., rohová vila s 2 autorizovanými vchodmi na pozemku o rozlohe 10000 m².

Bol to posledný dom, ktorý vytvoril slávny architekt Bill WILLIS. Bill Willis, priateľ sponzora, ktorý je dodnes majiteľom, dostal carte blanche, aby dal voľnú ruku svojmu konkrétnemu know-how z hľadiska tvorby aj výstavby. Táto vila v štýle Louisiany bola postavená v roku 1998. Jeden z jeho najlepších priateľov, Yves Saint Laurent, bol jedným z prvých, ktorí ho slávnostne otvorili. Tento symetricky proporcionálny dom je nádhernou meštianskou rezidenciou s objemami v americkom štýle. Spája luxus, mäkkosť, stvorenie, majestátnosť, originalitu, svietivosť, priestor, vynaliezavosť a pohodlie... a dokonca aj intimita. Je to dom vyrobený tak, aby vydržal a ktorý sa stane jedným zo znakov Marakéša.

Všimnite si terakotové podlahy, najmä v hlavnej obývacej izbe s rozlohou viac ako 180 m², všimnite si stropy a ich omietkové lišty, všimnite si drevo a ich anglické lišty v štýle chaty, všimnite si mimoriadnu prácu z tepaného železa na vstupnej verande, ako aj na schodiskových balustrádach, všimnite si samozrejme krby, ktoré urobili povesť Billa WILLISA a najmä majestátne originálny pár v Veľká obývacia izba, všimnite si gigantické kryté terasy, ktoré prinášajú tieň a chlad do domu, rovnako ako veľmi krásny objem pod stropmi, všimnite si obrovský priestor a svetlo v špajzi, všimnite si všetky arkýřové okná domu, všimnite si kameň použitý pre mnohé podlahy a najmä v schodoch. Stručne povedané, je to veľkolepý dom s obytnou plochou 960 m² vrátane rôznych terás, ktoré dokonale zapadajú do symetrickej / asymetrickej štruktúry budovy.

- Prízemie: Veľká krytá veranda pre vstup, vstupná hala s recepciou WC vľavo a kancelária vpravo. Táto sála vedie do monumentálnej schodiskovej siene. Táto hala vedie do kancelárie vpravo a prístup do veľmi veľkej kuchyne a sedla vľavo. Nepretržite je tu chodba vedúca do zimnej miestnosti s krbom vpravo a jedálňou s krbom vľavo. Prízemie končí obrovskou obývacou izbou s 2 symetrickými krbmi, po ktorých nasleduje veľká krytá terasa.

POSCHODIE: Prístup na prvé poschodie cez zaoblené schodisko vedúce do haly s krbom vpravo. Na každej strane v symetrii, 2 krásne spálne s kúpeľňou a sadou terás - naľavo od medziposchodia prichádzame k hlavnému hlavnému apartmánu pozostávajúcemu zo vstupnej haly, obrovskej kúpeľne so samostatným WC, predsiene s krásnym objemom terasy, potom obrovskej spálne s krbom a obrovskou terasou.

HOSPODÁRSKE BUDOVY: Trvalá studňa, garáž pre 2 autá, vchod so schránkou správcu, sklad nábytku, bazén 20*8 metrov, druhý vchod na využitie, technické miestnosti, plánovaná výťahová šachta.

CENA: 33.000.000 DHS nezariadené, ale obsahujúce všetko, čo súvisí s Bill WILLIS - Vrátane poplatkov za zastúpenie kupujúceho a predávajúceho

Táto nehnuteľnosť vám ponúka obchodný zástupca.

Váš poradca Lloyd & Davis Maroko: Mostafa BENBRIK - tel. +33660874414
Obchodný zástupca (živnostník)
RSAC 348 004 805 Bordeaux

Priestory

Izby8
Spálne4
Kúpeľne4
Parkoviská (vo vnútri)1

Povrchy

Obývací960 Štvorcový meter
Záhrada10000 Štvorcový meter
Bazén
Terasa

Marakeš

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.