Vilový projekt s vilou s 3 spálňami v Sunut Lombok

Sekaroh
Vila • 4 izba (izby) • 3 spálne • 2 kúpeľňa • 200 Štvorcový meter • dostupné 28. 12. 2025
148 856 €

Na predaj: 80 Years Leasehold 3 spálňové vily Glamp, predstavujeme vilu Glamp na očarujúcom ostrove Lombok. Jeho vynikajúca poloha v rámci nášho rezortu, len čo by kameňom dohodil od bazéna a pláže, z neho robí vynikajúcu voľbu pre rezidenciu. Starostlivo vybrané materiály, vrátane bielych kameňov a teplých drevených akcentov, vytvárajú podmanivú atmosféru, najmä počas bláznivých večerov.

Táto zasnená vila s tromi spálňami a dvoma kúpeľňami je ideálna pre pár, ktorý hľadá výnimočnú dovolenku. Harmonická zmes tradičného štýlu a moderného pohodlia pre každodenný život, vila sľubuje jedinečný a pohlcujúci zážitok.

Vstúpte do vily Arya Signature prostredníctvom našej vizualizácie a nasajte krásu našich nadchádzajúcich víl. Strecha, vyrobená z lokálne vyrobenej trávy alang-alang, odráža typické materiály regiónu. Veľké sklenené okná v každej vile zabezpečujú svetlý interiér, ktorý ponúka výhľad z izby a kuchyne na terasu, sviežu zeleň a more. Kuchyňa, aj keď je jednoduchá, spĺňa všetky požiadavky a hladko sa integruje do celkového dizajnu. Kúpeľňa navrhnutá v tropickom štýle dotvára celú atmosféru vily.

Vila Glamp s tromi spálňami je vyrobená na mieru pre páry alebo priateľov. Obvod vily bude obklopený rozmanitými rastlinami a stromami, ktoré tvoria prírodný živý plot. V spojení s možnosťou zahrnúť bazén zaisťuje ideálne miesto pre relaxáciu na tomto tropickom ostrove. Je to exkluzívne útočisko navrhnuté práve pre vás

Priestory

Izby4
Spálne3
Kúpeľne2
Toalety2

Povrchy

Obývací200 Štvorcový meter
Krajina200 Štvorcový meter
Jedáleň
Klimatizácia
Zariadený

Sekaroh

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Výhľad na more
TypDom
Rok výstavby2024