Dom v srdci Koperu s krásnym dvorom, Koper, v Koperi, Slovinsko

Koper
Samostatne stojaci dom • 4 izba (izby) • 2 spálne • 2 kúpeľňa • 132 Štvorcový meter
428 000 €

IDEÁLNA POLOHA: Tento očarujúci dom sa nachádza v samom centre mesta Koper, s vynikajúcou dostupnosťou všetkého, čo potrebujete pre pohodlný mestský život. Obchody, lekárne, zdravotné stredisko, škola a škôlka sú vzdialené len pár krokov, čo znamená, že váš každodenný život bude bezstarostný a pohodlný. Zvláštnou výhodou je blízkosť mestskej pláže Koper, ktorá je vzdialená len 300 metrov pešo a zaručuje vám nádherné dni na slnku a pri mori.

MODERNÝ, ALE SO ZACHOVANÝM ŠARMOM: Tento nádherný dom, postavený v roku 1890, prešiel v roku 2017 rekonštrukciou, ktorá zahŕňala kompletnú renováciu strechy a fasády. V roku 2023 bolo upravené aj podkrovie, ktoré teraz brilantne slúži ako moderný a flexibilný priestor.

Dom ponúka svojim obyvateľom 141 m2 veľkého komfortu a pocitu domova. Najdôležitejšou vlastnosťou je dvor majiteľa s rozlohou 40 m2, ktorý je skutočnou raritou v centre mesta a pridanou hodnotou, ktorú inde len ťažko nájdete.

KOMFORTNÉ ROZLOŽENIE PRIESTOROV: Prízemie Vás privíta priestrannou chodbou, modernou kúpeľňou, kuchyňou s jedálňou a príjemnou obývacou izbou, ktorá vedie do dvora majiteľa, kde si môžete vychutnať pokoj a súkromie.

Na prvom poschodí sa nachádza vstupná hala, dve pohodlné spálne, technická miestnosť a ďalšia kúpeľňa pre vaše pohodlie.

Podkrovie vám ponúka flexibilný priestor, ktorý si môžete navrhnúť podľa svojich predstáv a potrieb.

Tento dom si zachováva nielen svoje čaro a charakter z minulosti, ale ponúka vám aj všetok komfort moderného bývania v srdci mesta.

S kúrením na krbe - drevo a elektrina a parkovanie v parkovacej garáži s povolením vám umožní bezstarostný a pohodlný život v najžiadanejšej časti Koperu.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa hrdým majiteľom tejto nehnuteľnosti, ktorá spája históriu a modernosť na jednom mieste! Kontaktujte nás na prehliadku a presvedčte sa sami!

Tím MERIDOMA

Priestory

Izby4
Spálne2
Kúpeľne2

Povrchy

Obývací132 Štvorcový meter

Koper

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
TypDom
Rok výstavby1890
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje