Dom za Kúpiť v Sintra, Portugalsko

Almargem do Bispo
Usadlosť • 12 izba (izby) • 6 spálne • 6 kúpeľňa • 321 Štvorcový meter • kontakt: ZMPT565358
1 350 000 €
Identificação do imóvel: ZMPT565358

Ak hľadáte miesto na život v harmónii s prírodou, bez toho, aby ste sa vzdali pohodlia a blízkosti mesta, nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť! Predstavujeme vám tento nádherný pozemok s rozlohou 3 300 m², kde dva domy stoja obklopené zeleňou a nádherným výhľadom na pohorie Sintra.

Hlavný dom má rozlohu 520 m², rozložený na 3 poschodiach obytnej plochy, plus poschodie voľného času. Obývacia izba na prízemí je priestranná a svetlá, s centrálnym krbom a výhľadom na terasu a Belas Clube de Campo. Kuchyňa s varnou doskou a ohrievačom vody má špajzu a práčovňu. K dispozícii je tiež kancelária s prepojením na horné poschodie, malý úložný priestor, kompletne vybavená kúpeľňa a toillet. Na hornom poschodí sa nachádzajú 3 spálne a dve kúpeľne. Dve spálne majú prístup na balkón s výhľadom na pohorie Sintra a Belas Clube de Campo. Tretia spálňa sa dá ľahko premeniť na apartmán so šatníkom. Na druhom poschodí sa nachádza podkrovný priestor, ktorý je možné premeniť na apartmán alebo oddychovú zónu.

Na poschodí -1 s priamym prístupom na terasu sa nachádzajú 3 spálne, 2 kúpeľne, funkčná kuchyňa a salónik, ideálny na hosťovanie priateľov a rodiny alebo organizovanie podujatí.

Vedľajšia budova má rozlohu 270 m², rozdelenú v dome správcu, s 2 spálňami, obývacou izbou, kuchyňou a kúpeľňou a rekreačnou a parkovacou plochou s garážou pre 2 autá, skladovacím priestorom a elegantným barom s rafinovaným krbom na hornom poschodí. Tento priestor ľahko pojme vaše stretnutia s priateľmi.

Pozemok má tiež bazén s podpornou plochou, zimnú záhradu, niekoľko malých štúdií a 2 studne, ktoré zaručujú vodu po celý rok. Záhrada je dobre udržiavaná a má niekoľko detailov a vyhliadok.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v Almargem do Bispo, vedľa Belas Clube de Campo, jedného z najlepších bytov v regióne, s golfovým ihriskom, kúpeľmi, posilňovňou, reštauráciou, supermarketom a 24-hodinovou bezpečnosťou. Pohorie Sintra je prírodným a kultúrnym dedičstvom, kde si môžete vychutnať neuveriteľnú krajinu, hrady, paláce a turistické alebo cyklistické chodníky. Vzdialenosť do Lisabonu je len 30 minút a do Cascais 20 minút, takže máte ľahký prístup ku všetkej občianskej vybavenosti a službám, ktoré tieto mestá ponúkajú.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť žiť na magickom mieste, kde môžete dýchať čerstvý vzduch, počúvať spev vtákov a cítiť pokoj prírody. Kontaktujte nás teraz a naplánujte si návštevu!

3 dôvody, prečo nakupovať so Zome

+ Sprievod
Vďaka jedinečnej príprave a skúsenostiam na realitnom trhu sa konzultanti Zome venujú tomu, aby vám poskytli najlepšiu podporu a viedli vás s maximálnou dôverou správnym smerom pre vaše potreby a ambície. Odteraz budeme vytvárať blízky vzťah a pozorne počúvať vaše očakávania, pretože vaše šťastie je našou prioritou! Pretože je dôležité, aby ste sa cítili sprevádzaní a aby sme boli vždy s vami.

+ Jednoduché
Konzultanti Zome majú jedinečné školenie na trhu, zakotvené v zdieľaní praktických skúseností medzi profesionálmi a posilnené aplikovanými poznatkami neurovedy, ktoré im umožňujú zjednodušiť a zefektívniť vaše skúsenosti s nehnuteľnosťami. Zanechajte byrokratické nočné mory, pretože v Zome nájdete úplnú podporu skúseného a multidisciplinárneho tímu, ktorý poskytuje praktickú podporu vo všetkých základných aspektoch, aby vaše skúsenosti s nehnuteľnosťami prekonali očakávania.

+ Šťastný
Našou najväčšou hodnotou je prinášať šťastie! Osloboďte sa od starostí a získajte kvalitný čas, ktorý potrebujete, aby ste sa venovali tomu, čo vás robí najšťastnejšími. Konáme každý deň, aby sme priniesli väčšiu hodnotu do vášho života so spoľahlivým poradenstvom, ktoré potrebujete, aby sme spoločne mohli dosiahnuť najlepšie výsledky. S Zome sa nikdy nestratíte ani nepodporíte a nájdete niečo na nezaplatenie: váš maximálny pokoj!

Priestory

Izby12
Spálne6
Kúpeľne6
Terasy1

Povrchy

Obývací321 Štvorcový meter
Krajina3479 Štvorcový meter
Terasa
Vybavenie extrahované AI.
Bazén
Fitness centrum
Garáž
Záhrada

Almargem do Bispo

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje