Antalya Konyaaltı Denize Yakın Lüks Sitede 2 Odalı Satılık Dubleks Daireler | Kapalı Otoparklı

Kuşkavağı
Apartmán • 3 izba (izby) • 2 kúpeľňa • 100 Štvorcový meter • 3. podlaha • kontakt: 386565
462 947 €

Yeni lüks dairelerimiz, Antalya'nın en gözde ilçelerinden biri olan Konyaaltı'nda bulunmaktadır. Konyaaltı, Akdeniz ile Toros Dağları'nın buluştuğu noktada olup, yerleşim ve yatırım için alıcıların sıklıkla tercih ettiği bir bölgedir. Plajlar, marketler, oteller, akvaryum, teleferik, seyir terası, restoranlar, okullar ve ulaşım kolaylığı gibi olanaklar, bölgenin değerini sürekli artırmaktadır.

Projemiz, plaja sadece 400 metre, Boğaçay Nehri'ne 2 km, Konyaaltı Kent Meydanı'na 800 metre, en yakın alışveriş merkezine 1,5 km, teleferik istasyonuna ve kadınlar plajına 6 km, en yakın hastaneye 1 km ve Antalya Havalimanı'na 13 km mesafededir. Ayrıca, sitenin yanındaki parkta doğal bir su kaynağı yer almaktadır.

1.100 m² arsa üzerine kurulu, 2 bloktan oluşan ultra lüks sitemiz, 1 ve 2 yatak odalı toplam 22 daireye sahiptir. Sitede; yüzme havuzu, kapalı otopark, asansör, jeneratör, şifreli giriş, güvenlik ve güvenlik kameraları gibi imkanlar mevcuttur.

50 m² ile 100 m² arasında değişen 1 ve 2 yatak odalı daire seçenekleri bulunur. Dairelerde; açık plan mutfak, ankastre mutfak seti, her odada klima, fiber optik internet altyapısı, elektrikli panjur, yerden ısıtma, spot veya LED aydınlatma sistemleri, çelik kapı, görüntülü diyafon ve vestiyer gibi özellikler mevcuttur.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

Priestory

Izby3
Podlažia3
Kúpeľne2
Toalety2
Balkóny2

Povrchy

Obývací100 Štvorcový meter
Celkovo110 Štvorcový meter
Balkón
Interkom
Výťah
Vybavenie extrahované AI.
Bazén
Internet
Klimatizácia
Parkovisko

Kuşkavağı

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
More
Verejná doprava
TypApartmán
Rok výstavby2024
KúreniePodlahový konvektor, Plyn