Samostatne stojaci zrekonštruovaný historický kaštieľ v Eyupsultan Kemerburgaz

Mithatpaşa Mahallesi
Dom • 3 izba (izby) • 2 spálne • 2 kúpeľňa • 80 Štvorcový meter • 1. podlaha • kontakt: IST-01143-25291
445 382 €
Novo zrekonštruovaný historický palác v Istanbule Eyup Sultan Kemerburgaz

Palác na predaj sa nachádza v Eyup Sultan Kemerburgaz, jednej z najobľúbenejších historických štvrtí v severnej časti mesta na európskej strane Istanbulu, pre tých, ktorí chcú pokojný život ďaleko od mesta. Kemerburgaz je obľúbená rezidenčná štvrť, ktorá sa rozvíja so svojím historickým pozadím, pokojnou atmosférou ďaleko od mesta, novými projektmi a ľahkým prístupom k každodenným potrebám.

Kaštieľ na predaj v Eyup Sultan Kemerburgaz je vzdialený 140 mt od autobusovej stanice, 400 mt od metra, 500 mt od nemocnice, 1,6 km od Belehradského lesa, 1,9 km od obchvatu, 2,7 km od mestského lesa Kemerburgaz, 11,9 km od diaľnice TEM a 20,6 km od mosta Fatih Sultan Mehmet.

Palác na predaj v Istanbule sa nachádza na súkromnom pozemku s rozlohou 91 m². Nový dvojpodlažný kaštieľ je pripravený na nasťahovanie a prestavbu zachovaním historických pamiatok a má dve spálne, priestrannú obývaciu izbu a dve kúpeľne.

Palác má bohaté vybavenie, ako sú drevené vonkajšie dvere, rustikálny drevený okenný systém, rustikálna kuchynská linka, kompaktná súprava vidieckej značky Frankie, sprchovací kút, centrálny satelitný systém, LED osvetlenie, spoločný kotol, zemný plyn a ústredné kúrenie.


IST-01143

Priestory

Izby3
Spálne2
Kúpeľne2

Povrchy

Obývací80 Štvorcový meter
Celkovo91 Štvorcový meter
Satelitná televízia

Mithatpaşa Mahallesi

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
TypDom
Rok výstavby2023