Kuća za kupnju in Ugljan, Hrvatska

Ugljan
Twin house • 12 soba • 8 bed. • 4 bath. • 590 m² • 4th floor • ref: 300501018-92
5.505.208 HRK
PRODAJE SE - U ponudi imamo atraktivnu kuću u mjestu Čeprljanda na otoku Ugljanu, smještenu na parceli od 540 m2 i pripadajući put. Kuća je ukupne stambene površine 290m2. Sastoji se od dvije prostrane etaže sa isto tako prostranim terasama uključujući jednako takvo prizemlje. Udaljena od mora tek nekih 100 m, kuća je idealna za iznajmljivanje u turističke svrhe, tako da potencijalni kupac odmah može krenuti u posao s iznajmljivanjem kao i da je koristi u samo privatne svrhe. Kod predmetne nekretnine također postoji mogućnost kupnje tri odvojena komforna stana s tim da prizemlju pripada i prostrana sjenica sa grilom.
Kuća je okružena sa prostranim popločanim dvorištem na kojem je ujedno i parking.
Kući pripada lijep vrt.
Dokumentacija i vlasništvo uredni.

Plaža Čeprljanda savršeno je mjesto za sve one koji u moru vole uživati bez velikih gužvi i puno plažne opreme. Djelomično šljunčana i betonizirana plaža u samom je centru mjesta, tako da svi znatiželjnici istovremeno mogu uživati u osvježavajućem moru i lokalnim ćakulama. Ukoliko volite gledati brodove kako prolaze prema otvorenom moru, blizu plaže je i mala ribarska lučica, epitom malog dalmatinskog mista, koja uz stare kamene otočke kuće Čeprljandu čini savršenim mjestom za odmor.

Cijeli zaseok obiluje bujnom i raznolikom autohtonom mediteranskom vegetacijom te je prekrivena mediteranskom makijom, borovim šumama, brojnim maslinicima, smokvama, bajamama i vinovom lozom. Pogled na iste najljepši je s brda Straža, Mali i Veli Kuran - smješteni između Čeprljande i Lukorana.

Za sve dodatne informacije kao i razgled molim kontaktirajte me na broj 099 822 70 43 .

Spaces

Rooms12
Floors2
Bedrooms8
Bathrooms4

Površine

Living590 m²
Zemljište590 m²
Total590 m²
Furnished
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Garden
Parking
Terrace

Ugljan

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Pogled na krajolik
Pogled na planinu
Pogled na šumu
Pogled na vrt
Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data