Apartmány v Los Corales, Punta Cana, so súkromným bazénom a priamym prístupom na pláž

Punta Cana
Apartmán • 2 spálne • 2 kúpeľňa • 90.7 Štvorcový meter • kontakt: 2f016076-37cb-4aa6-b445-6e690451495a
259 770 €

V Los Corales, Punta Cana, nájdete tento exkluzívny projekt apartmánov pripravených na doručenie, každý s Confotur a navrhnutý tak, aby ponúkol jedinečný zážitok z bývania v karibskom raji. Tieto apartmány s 2 spálňami a 2 kúpeľňami ponúkajú približne 90 m2 priestoru, niektoré kompletne zariadené pre vaše pohodlie.

Užite si život naplno s pôsobivým vybavením, ktoré tento projekt ponúka. Od súkromných bazénov na každej terase až po grilovacie priestory a detské kútiky, každý detail bol starostlivo navrhnutý tak, aby vám poskytol životný štýl, ktorý si zaslúžite. Okrem toho budete mať priamy prístup na pláž, čo vám umožní kedykoľvek si vychutnať biely piesok a krištáľovo čisté vody Karibiku.

Kvalita výstavby týchto apartmánov je na špičkovej úrovni, čo zaisťuje trvanlivosť a pohodlie. Jeho vynikajúca poloha vás navyše priblíži ku všetkému, čo Punta Cana ponúka, od reštaurácií a nakupovania až po vzrušujúce aktivity.

S bytovým hotelom, výťahom a parkovacími službami ponúka tento projekt všetko, čo potrebujete na život alebo investovanie do raja. Nenechajte si ujsť príležitosť byť súčasťou tohto exkluzívneho vývoja v jednej z najvyhľadávanejších destinácií na svete. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a zabezpečte svoj kúsok karibskej oblohy.

Priestory

Spálne2
Kúpeľne2
Garáže (vnútri)1
Parkoviská (vonku)1

Povrchy

Obývací90.7 Štvorcový meter
Vnútorný90.7 Štvorcový meter
Balkón
Bazén
Garáž
Grilovanie
Terasa
Výťah
Zariadený
Vybavenie extrahované AI.
Parkovisko

Punta Cana

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Letisko
More
Park
Pláž
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Výhľad na more
ID7030001-7127