Nadtriedny 3-izbový novopostavený apartmán s balkónom

13357 Berlín
Apartmán • 3 izba (izby) • 2 spálne • 1 kúpeľňa • 68.89 Štvorcový meter • 1. podlaha • kontakt: 1540-13-FCB23
485 000 €
Vitajte v The Backyard : Exkluzívne byty v centrálnej lokalite.

Predstavujeme: Bytový dom s celkovo 91 bytmi bez provízií, zasadený do rozvíjajúcej sa štvrte Wedding, ktorá sa vyvinula do jednej z najobľúbenejších berlínskych štvrtí.

Množstvo kulinárskych, kultúrnych a malebných vrcholov na vás čaká uprostred rušnej štvrte okolo Pankstrasse. Od útulných reštaurácií a očarujúcich kaviarní až po hip bary - je tu niečo pre každý vkus. Vďaka svojim rozmanitým centrám dennej starostlivosti, školám a univerzitným zariadeniam ponúka Wedding ideálne životné prostredie pre rodiny a študentov. Krátke vzdialenosti od supermarketov a staníc S-Bahn a U-Bahn robia život v okrese obzvlášť pohodlným. Neďaleká železničná stanica Berlín Gesundbrunnen ponúka aj spojenie k miestnej a diaľkovej doprave.

Budova sa môže pochváliť zeleným vnútorným nádvorím a vonkajšími priestormi, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre susedské stretnutia. Deti sa môžu vyblázniť na láskyplne navrhnutých detských ihriskách, zatiaľ čo dostatok parkovacích miest pre bicykle v budove a na nádvorí umožňuje udržateľnú mobilitu v meste. Apartmány zaujmú pravými drevenými parketami, podlahovým kúrením pre útulnú vnútornú klímu a vybranými dizajnovými prvkami v kúpeľniach. Novostavba s celkovým počtom 91 apartmánov ponúka 1-4 izbové apartmány s efektívnymi pôdorysmi, ľahko dostupné výťahom.

Či už jednotlivci, páry alebo mladé rodiny - každý si tu nájde svoj nový domov. Terasy alebo balkóny ďalej zvyšujú kvalitu apartmánov a pozývajú vás, aby ste sa zdržali. Vitajte v The Backyard v srdci svadby, kde sa mestské bývanie stretáva s komfortom a príjemnou atmosférou.

Náš tím v First Citiz Berlin vám rád poskytne ďalšie informácie o tomto projekte alebo zabezpečí bezplatnú konzultáciu.

Ďalšie informácie

Všetky informácie o tejto nehnuteľnosti a tomto realitnom projekte sú založené na informáciách poskytnutých predávajúcim (predávajúcimi) a / alebo ich zástupcami. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za presnosť alebo úplnosť. Možno očakávať chybu a predchádzajúci predaj. Niektoré fotografie a vizualizácie vlastností sú ilustračné príklady a nie sú záväzné. Táto ponuka je dôverná a je určená výhradne jej príjemcovi. Akékoľvek zverejnenie musí byť schválené spoločnosťou First Citiz GmbH. Táto ponuka zahŕňa všetky jednotky nachádzajúce sa v tom istom realitnom projekte, pre ktorý spoločnosť First Citiz GmbH sprístupňuje všetky relevantné informácie vrátane cenníkov jednotiek, pôdorysov a zoznamu stále dostupných jednotiek na predaj. Príjemca tejto ponuky je povinný informovať spoločnosť First Citiz GmbH o uzavretí kúpnej zmluvy na túto nehnuteľnosť alebo akúkoľvek inú nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v tom istom realitnom projekte.

Mestská oblasť

Hotel Wedding sa nachádza v severnej časti Berlína a vďaka svojej optimálnej polohe v blízkosti mestského letiska a centra mesta Berlín-Mitte je budúcou rozvíjajúcou sa oblasťou Berlína. Po dlhom útočisku tureckých komunít sa otvorila mnohým kultúram a prilákala čoraz viac nových obyvateľov. Pozdĺž rieky Panke, prítoku Sprévy, ponúkajú novovybudované doky veľa príležitostí na pešiu turistiku, cyklistiku aj prechádzky. V srdci areálu je príjemný Volkspark Humbolthain ostrovčekom zelene. Nachádzajú sa tu strážne veže z druhej svetovej vojny, ktoré sú dnes navštevované a ponúkajú krásny výhľad na oblasť. V lete je príjemné osviežiť sa v Plotzensee, krásnom jazere zasadenom do srdca Wedding a veľmi obľúbenom u Berlínčanov. Milovníkov nakupovania poteší aj veľké nákupné centrum v Gesundbrunnen.

Načítaním mapy vyjadrujete súhlas s pravidlami ochrany osobných údajov spoločnosti Google.
Zistiť viac

Načítať mapu

Vždy odblokujte Mapy Google

Zobrazená poloha vlastnosti je približná

Vlastnosti a vybavenie

Žiadny poplatok za sprostredkovanie kupujúceho

Úplne nový byt s balkónom

Centrálna poloha v štvrti Mitte (3 zastávky na Friedrichstrasse)

Strategická poloha jedna zastávka od berlínskej hlavnej stanice a letiska BER

V pešej vzdialenosti do lokality Humboldthain park & Brusseler Kiez

Zvýšená kvalita výstavby od popredného developera v Nemecku

Parkety z pravého dreva s podlahovým kúrením

Výťah a samostatné suterénne miestnosti

Zelené nádvorie s vlastným detským ihriskom

Video prehliadka ==> https://www.youtube.com/watch?v=KeHModiErWI

Priestory

Izby3
Spálne2
Kúpeľne1

Povrchy

Obývací68.89 Štvorcový meter
Balkón
Terasa
Výťah

Berlín

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje