Vila sa 6 spavaćih soba s bazenom i garažom u Belas Clube de Campo

Belas, 8 R. das Águas Livres
House • 7 soba • 6 bed. • 5 bath. • 614 m²
9.724.348 HRK

Impozantna vila sa 6 spavaćih soba, koja se sastoji od tri etaži (RC, 1. kat i podrum) u najboljem dijelu Belas Clube de Campo, pored golf zelene boje.
Sa 613m2 bruto građevinske površine i umetnutim u zemljište sa 1650m2, ova vila ima veliki vrt i grijani bazen.

U prizemlju se nalaze dvije prostorije i kuhinja opremljena pećnicom, pločom za kuhanje, napa za izvlačenje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, bojlerom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Osim toga, na ovom katu je i praonica rublja, kupaonica s tušem i tri spavaće sobe.

Prilikom penjanja na prvi kat imat ćete tri apartmana, svi s ugrađenim ormarima. Ovaj glavni suite je nevjerojatan i ima garderobni ormar, pristup terasi i kupaonici s tušem i bazom za kadu.

Na donjem katu nalazi se velika garaža, kupaonica, ostava i ured s prozorom.

S pristupom izvana nalazi se prostrani skladišni prostor, a osim parkirališta u garaži još uvijek je moguće parkirati sa strane vile. Ima obilje prirodnog svjetla, s prozorima u svim prostorijama, također ima ambijentalni zvuk, središnji vakuum, dvostruko ostakljenje, svjetla sa senzorom pokreta na stepenicama, IZMJENE u svim prostorijama, toplinsku pumpu i solarne panele za grijanje vode i bazena.

Izgrađena 2008. godine ova nekretnina je umetnuta u belas clube de campo, u općini Sintra, luksuzni razvoj u kojem se spajaju suvremenost i priroda. Ima 24-satno osiguranje, noćnu stražu, golf klub, nogometno igralište, teniske terene, zdravstveni klub, klub s kafićem i restoranom, bazene i igrališta. Osim toga, tu je CTT, škola, mini tržnica i autobus do trgovačkog centra Colombo i postaje podzemne željeznice Senhor Roubado.

Njegova lokacija također vam omogućuje da uživate u dobrom pristupu Cascaisu i Lisabonu. Dođite i upoznajte se!

Spaces

Rooms7
Bedrooms6
Bathrooms5
Parking lots (inside)3

Površine

Living614 m²
Zemljište1650 m²
Air conditioning
Barbecue
Dishwasher
Intercom
Swimming pool
Washing machine
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Garage
Garden
Terrace

8 R. das Águas Livres, Belas

Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Clear prikaz na garden
Pogled na šumu
TypeKuća
Construction year2008
Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data