Killoran Guest House for Sale, PA75 6QR, u Argyll and Bute, Ujedinjeno Kraljevstvo

Argyll i Bute
Building • 8 bed. • 6 bath. • ref: 18304403
7.043.870 HRK

CCL su oduševljeni ponuditi priliku za kupnju zapanjujući Killoran Guest House. Obitelj Gold s 4 zvjezdice vodi Guest House s pogledom na slikovito selo Dervaig na sjeverozapadnoj obali otoka Mull. Nudi najtopliju dobrodošlicu, fantastičnu uslugu i ukusnu hranu u opuštajućem, mirnom i mirnom okruženju. Rano gledanje preporučuje se da u potpunosti cijenite kvalitetu ove nekretnine i odličan poslovni potencijal koji nudi. Killoran House bi također bio idealan kao obiteljski stambeni dom ili bijeg.

Otok Mull nalazi se odmah uz zapadnu obalu kontinentalne Škotske i drugi je po veličini u skupini otoka koji čine Unutarnje Hebride. Otok se nalazi u vijeću Argylla i Butea. Postoje dramatične uvale i plaže razasute duž tristo milja vrhunske obale, a ovaj mali otok ima veliko priznanje da ima najveću bioraznolikost bilo kojeg mjesta usporedive veličine u Britaniji! Otok Mull ima atrakcije za svakoga i nudi odmor gdje biljni i životinjski svijet je iza svakog ugla. Posjetitelji svih uzrasta su opskrbljeni i svatko ima priliku živjeti stil života daleko od užurbane urbane egzistencije. Otoci privlače posjetitelje u potrazi za širokim rasponom aktivnosti i atrakcija od fascinantne geologije, širokih pješčanih plaža, prekrasnog krajolika, šetnje i divljih životinja do hrane i pića, golfa, ribolova, jahanja i plivanja. Otok Mull ima nešto za ponuditi svima.

Velika i prostrana moderna kuća sa slikovitim planinama kao kulisom, Kuća Killoran smještena je na 2 kata i ima 5 soba za goste koje se puštaju, salon za goste i restoran. Guest Lounge se nalazi u centru kuće na prvom katu i dostupan je svim gostima. U sklopu Salona za goste nalazi se knjižnica knjiga i lokalnih karata koje gosti mogu koristiti te obilje udobnih mjesta za sjedenje.

Restoran se nalazi na krajnjoj lijevoj strani kuće i nalazi se na kraju hodnika dok ulazite. To je udostojan s klasičnim twists dok koristi od velikih prozora omogućujući u puno jakog svjetla i čineći najviše od pogleda na terenu, selo Dervaig i Loch. Restoran se trenutno koristi za posluživanje doručka i večere za goste, a opremljen je sjedenjem za udobno smjestiti sve goste.

U killoranskoj kući nalazi se 5 spavaćih soba za goste, od kojih sve imaju vlastitu kupaonicu.

Kupaonice s tuševima. Kuća Killoran trenutno je konfigurirana s 3 dvokrevetne sobe, 1 twin i king size soba koja također ima kadu u en suite. Sve sobe uređene su prema iznimno visokim standardima s modernim bakljama, a istovremeno održavaju domaću atmosferu svakoj od njih. Sve sobe su dizajnirane na individualnoj osnovi dajući jedinstvena iskustva svima koji posjete. The

Sobe se nalaze na prvom katu kuće i svaka dolazi sa svime što vam je potrebno za opuštajući i ugodan boravak.

Osim restorana, prizemlje je glavna rezidencija za vlasnike s dodatne 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinjom i dnevnim boravkom te uredskim i komunalnim prostorom. Smještaj je savršeno odvojen između privatnih površina i javnih površina za goste.

Killoran House bi bio divna stambena nekretnina za svakoga tko želi pobjeći od pritisaka modernog života. Savršeno je smješten kako bi podigao obitelj u sigurnosti i mirnoj samoći.

Spaces

Bedrooms8
Bathrooms6
Balconies1
Parking lots (outside)1
Terraces1
Balcony
Dishwasher
Furnished
Internet
Satellite tv
Terrace
Washing machine

Argyll i Bute

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data