Ultra luksuzna i moderna rezidencija vodeće građevinske tvrtke u Avsallaru, Alanya

Alanya
Apartment • 1 bed. • 1 bath. • 55 m² • ref: IMMO 608
1.167.444 HRK

Vrste apartmana :

- 1+1 apartmani : 47,5m2
- 2+1 apartmana : 68,5 m2
- 2+1 penthouse apartmani : 103 do 127m2
- 3+1 penthouse apartmani 137 do 171 m2

O prebivalištu:

Moderni apartmani u Avsallaru iz vodeće građevinske tvrtke u Avsallaru.

Ultra moderan kompleks, dizajniran s najnovijim dostupnim tehnologijama.

Ova nevjerojatna rezidencija bit će izgrađena na parceli od 19.212 m2 i sastoji se od 6 devet katova. Tu će biti ukupno 378 apartmana, 222 jednosobna apartmana, 88 dvosobnih apartmana, 7 penthouse apartmana i 26 vrtnih dvoetažnih apartmana. Svaki apartman dolazi s potpuno opremljenim kuhinjama i kupaonicama, klima uređajem u svakoj sobi i uključenim instant bojlerom.

Značajkama:

  • Sigurnosna kamera
  • Parkiralište
  • Fitness centar
  • Turska kupelj
  • Soba za masažu
  • Bazen
  • Sauna
  • Klimatizacija
  • Prijem

O Avsallaru:

Avsallar se nalazi 25 km zapadno od Alanye. 95 km do Antalye i 65 km do zračnih luka Gazipaşa. Do Alanye se može doći redovnim gradskim autobusima za 30 minuta. Avsallar je poznat po svojim plažama Incekum i Fıgla. Ovo su najbolje plaže, stoga idealno mjesto za obitelji i djecu. Ince kum na turskom znači 'fini pijesak''. Neke plaže Inkekuma nagrađene su "Plavom zastavom", što je dokaz čistoće i sigurnosti. Tu je i veliko šumsko područje. Područje je ravno, dijelom brdovito. Avsallar ima 8.000 stanovnika i mali centar grada, ali se brzo razvija s toliko nadolazećih projekata što Avsallar čini savršenim mjestom za ulaganja. Možete pronaći mnoge trgovine, restorane, barove, supermarkete, banke, liječnike i ljekarne. To je mirna mirna regija Alanya.

Svoju nekretninu možete kupiti online !

Sada komunikacijske tehnologije znatno olakšavaju poslovanje s nekretninama. Postoji jednostavan način ulaganja u nekretnine; Zahvaljujući internetskoj prodaji možete kupiti svoju nekretninu prije dolaska u Tursku. Korištenje vizualnih komunikacijskih kanala kao što su Facetime, Skype, Whatsapp videopoziv itd. Pokazat ćemo vam objekt s pozivom uživo i možete vidjeti sve detalje. A za projekte u izgradnji imate veliku prednost na cijeni. Nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora možete platiti 30% i imati beskamatno obročno plaćanje do isporuke ključeva. Kako će cijene rasti s napretkom izgradnje, napravit ćete veliku korist. Samo nas nazovite za online posjet objektu.

O nama:
Mi smo europska tvrtka za nekretnine specijalizirana za prodaju nekretnina u Turskoj. Naš glavni ured je u Kestelu, Alanya. Svi smo mi državno ovlašteni posrednici u prometu nekretninama. U našem uredu govori se 10 različitih jezika. Kupoprodajni ugovor izvršit će se na vašem materinjem jeziku. Naša tvrtka blisko surađuje s vodećim građevinskim tvrtkama u Turskoj. Imamo 100% jamstvo najbolje cijene za cijeli naš portfelj.

U Immopro Turkey, zahtjevi klijenata dolaze prije svega. Pružit ćemo vam najbolju uslugu s individualnom pažnjom kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje od svega što zaslužujete. Na svakom koraku bit ćemo vaš snažan partner s personaliziranom pažnjom. Čvrsto vjerujemo u etički kodeks, profesionalnost i transparentnost. Pozdravljamo sve naše nove i stare kupce i rado ćemo vam pomoći.

 

Spaces

Bedrooms1
Bathrooms1
Parking lots (inside)1

Površine

Living55 m²
Zemljište19212 m²
Air conditioning
Alarm
Barbecue
Dishwasher
Intercom
Internet
Lift
Satellite tv
Sauna
Swimming pool
Tennis
Washing machine
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Fitnes centar
Parking

Alanya

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Pogled na more