Kokos Point Belize Zemljište za prodaju, Obalna autocesta Mile 12, Zapadna laguna, Belize, u okrugu Belize, Belize

Western Lagoon
Plot of land • Ground floor
556.813 HRK

Coconut Point je dragulj u Belizeovoj kruni ... Ova nevjerojatna lokacija smještena je na jedinstvenom i netaknutom otoku povezanom s kopnom kopnenim mostom u Sapodilli i zapadnim lagunama. Glavna planirana zajednica okružena je kilometrima zaštićenih i netaknutih prirodnih rezervata i svetišta, raj je za prirodoslovce, nautičare i ljubitelje vodenih sportova. Naša zaštićena lokacija donosi cjelogodišnju zaštitu od oluja, ali jednostavan pristup Belize Barrier Reef i Caye's, Cjelogodišnji blagi morski povjetarac!

Coconut Point udaljen je samo 45 minuta od Međunarodne zračne luke Belize City i 35 minuta od glavnog grada za kupovinu i medicinu.

Jedna od glavnih svrha ove zajednice je, kroz odgovoran razvoj i obrazovanje, podizanje svijesti o utočištima divljih životinja koja okružuju Coconut Point. Zajednica je predana osiguravanju očuvanja, poštovanja i održavanja faune, flore i netaknutih staništa koja okružuju Kokosovu točku kako bi buduće generacije uživale.

OBEĆANJE NAŠEG BRENDA

"Redefiniranje karipskog života."

NAŠA VIZIJA

"Postaviti standard za sigurnu obalnu zajednicu koja živi na Karibima odgovornim razvojem nagrađivane ekološke zajednice načina života i odmarališta usmjerenog na kupca u Belizeu."

Faza 1 predstavlja 48 prostranih i jedinstvenih kućnih stranica, smještenih na idiličnoj lokaciji, okruženih vodom i jednom točkom pristupa s 24-satnim osiguranjem i prilično je rasprodano!

Faza 2 je upravo puštena na prodaju!

Financiranje razvojnih programera dostupno za kupnju lota su konkurentne cijene, a cijene uključuju legalno i zatvaranje i carinu (bez skrivenih troškova)

Faza 2 sadržavat će 42 kućne stranice uz more, s boutique resortom, restoranom na plaži i barom i drugim komercijalnim elementima.

Sve početne stranice bit će spremne za izgradnju...

Početne stranice počinju na 0,5 hektara i imaju najmanje neviđenih 150 ft vodene fronte, kršeći norme za veličinu, vodu - frontage i što je najvažnije vrijednost za novčane prijedloge u Belizeu.

Izgradnja kuće za odmor iz snova, povlačenje u toplu klimu ili jednostavno traženje sjajnih mogućnosti ulaganja u nekretnine? Bez obzira na vaše motivacije, Coconut Point jednostavno označava sve prave okvire!

Površine

Zemljište2090 m²

Belize District

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
TypeZemlja
Construction year2019