Apartman za kupnju in El Ejido, Španjolska

El Ejido
Apartment • 2 soba • 2 bed. • 1 bath. • 78 m² • ref: 15337/4881
828.686 HRK
Novi rajski razvoj u Almerimaru (El Ejido, Almeria), koji se sastoji od nekoliko blokova dvosobnih turističkih stanova, od kojih neki imaju vanjsku terasu i / ili zajedničke prostore i solarij. To je kompleks iz snova sa svim udobnostima i visokokvalitetnim završnim obradama, okružen prirodom i samo nekoliko minuta od plaže i golf terena.

Svi turistički stanovi opremljeni su svime što vam je potrebno za useljenje, ističući kuhinju koja je opremljena namještajem i aparatima, spavaće sobe i dnevni boravak koji su u potpunosti uređeni i sve što vam je potrebno za uživanje od sada.

Svi stanovi uključuju pametni TV, aerotermiju, namještaj i dekoraciju u mediteranskom stilu, tako da će jedina briga biti opuštanje i uživanje daleko od bilo kakvih problema.

Zajednički prostori nude: zajednički bazen, rekreacijski prostori za najmlađe u kući, kafeterija, privatni bar, igrališta, uređene zelene površine....

Zaključno, ovo je jedinstvena prilika za stjecanje turističkih stanova savršenih za uživanje na obali Almerije s cijelom obitelji. Najsuvremenija nekretnina smještena u području sa svim sadržajima i širokim rasponom aktivnosti za slobodno vrijeme za sve ukuse.

Prodaje se potpuno namješten, spreman za uživanje.

Dodatna garaža.

Promotivne cijene:
2 spavaće sobe od 95.000€ do 152.000€.

Spaces

Rooms2
Bedrooms2
Bathrooms1

Površine

Living78 m²
Swimming pool
Terrace
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Furnished
Parking

El Ejido

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Clear prikaz na sea
Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data