İstanbul Çekmeköy'de Büyüleyici Orman Manzaralı Lüks Villalar

Ömerli
Villa • 7 soba • 5 bath. • 500 m² • ref: 353191
17.475.088 HRK

Çekmeköy semtinde yer alan bu evler, şehrin koşuşturmacasından uzakta cennet gibi bir sığınak sunuyor. Doğal güzellikler ve temiz hava ile çevrili Çekmeköy, doğal cazibesiyle ünlüdür. Doğa dostu bir konsepte sahip bu klasik tarzdaki evler, sakin ve uyumlu bir yaşam ortamı sağlıyor.

Çeşitli olanaklara yakın konumda bulunan bu evler, bölge merkezine, ana bağlantı yoluna, üniversitelere, hastanelere, köprülere ve havaalanına kısa bir sürüş mesafesindedir. 66 müstakil ve 18 ikiz olmak üzere toplam 84 konuttan oluşan bu konut projesi 100.000 m²'lik geniş bir arsa alanına sahiptir. Proje, 60.000 m²'lik doğal orman alanı içeren 75.000 m²'lik cömert bir yeşil alana sahiptir. Ayrıca proje iki geniş ticari alanı kapsıyor ve açık otopark, açık ve kapalı havuzlar, fitness alanı, buhar odası, sauna, hamam, açık spor alanı, tenis kortu ve yuvarlak spor salonu gibi bir dizi ortak kullanım olanağı sunuyor. saat güvenlik hizmetleri.

Konutlar 4+1 ve 11+2 dubleks ve tripleks olmak üzere farklı konfigürasyonlarda sunuluyor. 5 yatak odalı evlerde özel havuzlar bulunurken bazılarında bodrum katlar bulunmaktadır. İçeride minimum 25 m² ayrı mutfaklar, ebeveyn banyoları, çamaşır odaları, teraslar, özel bahçeler ve asansörler bulacaksınız. Evler çelik kapı, LED ve spot aydınlatma, ankastre mutfak, duşakabin, ısıcamlı pencere ve kapılar, laminat ve seramik zemin, yerden ısıtma sistemi, doğalgaz bağlantısı, TV uydu sistemi gibi modern olanaklarla donatılmıştır.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

Spaces

Rooms7
Floors2
Bathrooms5
Toilet rooms3
Balconies3

Površine

Living500 m²
Total808 m²
Air conditioning
Balcony
Garden
Intercom
Internet
Parking
Sauna
Swimming pool
Tennis
Washing machine
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Fitnes centar
Lift
Sauna

Ömerli

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Day care
Hospital clinic
Park
Sport center
Clear prikaz na countryside
Clear prikaz na mountains
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Clear prikaz na forest
TypeKuća
Construction year2022
HeatingFloor radiator, Gas
EnvironmentCountry side