Soul House Luxury Inn: El Valle De Anton, Panama'da Sizin İçin Bir Cennet

Anton Valley
Eşyalı ev • 7 yatak. • 5 banyo. • 638 m²
TRY 43.562.457

Panama'nın kalbinde, büyülü El Valle kasabasında yer alan Soul House Luxury Inn, "Casa del Alma", lüks ve sanatın bir işareti olarak duruyor. Deniz seviyesinden 550 metre yükseklikte yer alan bu tasarım mülkü, çevredeki dağların nefes kesen manzarasını sunmaktadır. Şehir merkezine bir taş atımı uzaklıktaki mülk, huzur, güvenlik, rahatlık ve cennet gibi güzellikler sunuyor.

Panama'nın tropikal cazibesi, sadece lüks bir handa değil, Soul House'da da özetlenmiştir.  Satılık mülk, arzunuz buysa, çarpıcı bir aile konutuna veya tasarımcı bir eve dönüşme potansiyeli sunar. Yeryüzündeki Cennet olarak tanımlanan El Valle'deki konumu, dünyanın en büyük soyu tükenmiş volkanik krateridir ve şöhret iddialarından biridir.  Muhteşem kasaba, yakın zamanda yenilenen Central Avenue ile daha da geliştirildi ve şehrin cazibesine ve çekiciliğine katkıda bulundu.  Yeni yükseltmeler, şehrin bir ucundan diğer ucuna ışıklı kaldırımlar ve bisiklet yollarını içeriyor.

Şu anda bir Airbnb oteli olarak faaliyet gösteren bu inanılmaz ev, tüm benzersiz ve değerli sanat eserleriyle birlikte geliyor.  Muhteşem sahneyi oluşturmaya yardımcı olan muhteşem mobilyalar da mülkle birlikte geliyor.  Sanat eseri ve mobilyaların değerinin 200.000 $ veya daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

El Valle şehir merkezindeki muhteşem bir rezidansın sahibi veya unutulmaz karaktere sahip başarılı bir Han olarak Panama dağ yaşamının yüce bir deneyiminin tadını çıkarmak istiyorsanız, bu sizin için tasarlanmış mülk olabilir.

Ruh Evi Deneyimi:
2 kral dairesi, bir kraliçe süit ve ek konuk konaklama birimleri sunan Soul House, en üst düzeyde konfor ve güzellik için tasarlanmıştır. Konuklar, konaklamalarını El Valle'nin doğal ihtişamıyla çevrili cennet gibi bir deneyim olarak tanımlıyorlar. Soul House bir konaklamadan daha fazlasını sunar; Sakin ve lüks bir cennete kaçış sağlar. Gününüzü Spa'da, derin bir masaj ve mükemmel bir açık hava duşu ile sonlandırın, avuç içlerinizin altında! Dünyadaki cennet parçanıza hoş geldiniz.

Tesis, hoş bir ortamda pırıl pırıl özel bir açık yüzme havuzuna sahiptir.  Havuz benzersiz bir şekle sahiptir ve avlu ortamıyla mükemmel bir şekilde bütünleşecek şekilde tasarlanmıştır.  Bu lüks misafirhanenin tropikal ortamının mükemmel bir merkezidir.

Büyük bir yemek masası, kısmi mutfak, açık toplanma alanı, şömine ve eksiksiz bir banyo ile Rancho, açık hava yaşamınızın merkezidir. İster rahatlamak ve meditasyon yapmak, ister harika bir parti vermek olsun, Rancho hazır.

Yakın zamanda boyanmış tüm binaları ile istisnai durumda olan mülk, Panama'nın emlak piyasasında nadir bulunan bir tekliftir. Her köşesinin bir sanat, lüks ve huzur hikayesi anlattığı bir yer - gerçek bir Yeryüzü Cenneti.

"Casa Çözümü Çok Etkili, Verimli ve Profesyonel Bir Hizmet Sağladı" – Kuzey Karolina, ABD'den Bay AH

Bu mülk için daha fazla bilgi, daha eksiksiz bir açıklama ve güncellenmiş fiyatlar için lütfen Casa Solution'ın web sitesini ziyaret edin.

Alanlar

Yatak odaları7
Banyolar5
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Yaşam638 m²
Arazi2000 m²
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Yüzme havuzu

Anton Valley

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Panoramik dağlar üzerinde görüntüle