Prodaje se kuća u ,

Pernambuco
Semi-detached house • 35 m² • ref: VBI156
640.897 HRK
Smješten na zapanjujućoj plaži Carneiros u Pernambucu u Brazilu, Auguri je rajsko utočište uz more, gdje susret rijeke i mora stvara impresivno iskustvo u spektakularnom prirodnom okruženju.

Od 1968. godine Rio Ave vodi transformaciju Pernambuca, ističući se svojim impozantnim konstrukcijama i pozitivnom silom u društvu.

Predan izvrsnosti, Rio Ave prepoznat je po svojoj eleganciji, sofisticiranosti i značajnom doprinosu održivom razvoju.
Auguri u Carneirosu predstavlja više od razvoja nekretnina; to je izraz kontinuirane predanosti Rio Avea, sa svakom jedinicom dizajniranom s istom pažnjom na detalje koji karakteriziraju povijest tvrtke.

Ekskluzivne nekretnine, poznate kao Casas à Beira-Mar - Al Mare, nude ekskluzivne bazene, verande sa zelenim površinama, otvorene terase i gurmanske prostore. Opcije uključuju dvoetažni stan u prizemlju površine 224m², dvoetažni prizemlje površine 237m², penthouse dvoetažni stan površine 390m² i vrt u prizemlju površine 314m².

Za one željne svestranosti, apartmani i studiji Natura nude praktičnost i sofisticiranost, s opcijama od 32m², 40m², 80m² i 96m². Studio Paradiso nudi još kompaktnije opcije, s 28m² i 35m².

Kompletna struktura i ekskluzivne usluge Augurija uključuju bazen, bar, teretanu, mokro igralište, igralište, prostor za kućne ljubimce, rekreacijski bazen, sportske terene i sportove na plaži, prostor za roštilj i gurmanski prostor.

Integrirajući inovacije i tehnologiju, Auguri ima digitalne brave, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, cctv nadzor i ormariće. Parkirna mjesta su dimenzija 5m x 2,40m, a u apartmanu se nalazi generator za zajedničke prostore.

Dajući prednost sigurnosti i udobnosti, Auguri nudi generator u zajedničkim prostorijama, CCTV u zajedničkim prostorijama i posebnu prostoriju za primanje paketa. Osnovne usluge kao što su sigurnost imovine, upravitelj i recepcionar, održavanje vrta, uprava zgrade i održavanje zgrade uključene su u naknadu za etažiranje.

Budite dio ovog putovanja i živite u Auguriju u Carneirosu, uživajući u eleganciji i inovacijama koje pruža Rio Ave.

Informacije o cijeni i dimenzijama u ovom oglasu specifične su za studio. Međutim, pozivamo vas da nas izravno kontaktirate kako biste saznali više o drugim opcijama smještajnih objekata koje su još uvijek dostupne.

Vrijednost eura navedena u oglasu izračunava se na temelju tečaja koji je na snazi na dan objave. Za ažurne i personalizirane podatke, uključujući vrijednosti nekretnina u brazilskoj valuti (Real), preporučujemo da nas izravno kontaktirate.

Carneiros, smješten u državi Pernambuco u Brazilu, plaža je koja čuva autentičnost obalne zajednice. Poznat po toplom, mirnom moru, Praia dos Carneiros posjetiteljima nudi istinski doživljaj života uz more.
Njegove pješčane trake isprekidane su malim lokalnim objektima u kojima možete kušati regionalnu kuhinju i komunicirati s lokalnim stanovništvom.

Opuštena atmosfera Carneirosa posjetiteljima nudi opuštajući odmak od prometnijih turističkih destinacija.

Jednostavnost krajolika, s kokosovim šumarcima i ribarskim brodovima, pruža uvid u svakodnevni život u regiji.

Istraživanjem okolice možete otkriti povijesne crkve i slikovita sela, obogaćujući kulturni doživljaj.

Osim toga, Praia dos Carneiros popularno je mjesto za izlete brodom duž ušća i rijeka koje se susreću s oceanom.
Ova veza kopna i vode stvara jedinstveno okruženje, pružajući posjetiteljima autentičniji pogled na prirodnu i kulturnu raznolikost ovog obalnog područja.

Površine

Living35 m²
Usable35 m²
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Barbecue
Fitnes centar
Internet
Parking
Swimming pool

Pernambuco

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Middle school
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Clear prikaz na sea
TypeKuća
Construction year1900