3 spavaće sobe - Vila - Murcia - Na prodaju

38 C. Azorín, Roldan
Property • 3 soba • 3 bed. • 2 bath. • 100 m² • ref: 658708
2.184.855 HRK

OVA NEKRETNINA UKLJUČUJE 1% POKLONA ZA IMANJA DOBRODOŠLICE
Ove sjajne vile na jednoj razini nove su na tržištu s velikodušnim veličinama parcela i velikom građom s kamenim naglascima.
SUVREMENE vile s 3 spavaće sobe s parkiralištem sprijeda, imaju kamene zidove, stražnji privatni bazen, veliki krovni solarij i spremište.
Uzbuđeni smo što možemo najaviti fazu IV i V ovih redizajniranih nevjerojatnih luksuznih vila u stilu 'potpisa' s privatnim bazenom u popularnom obalnom gradu Roldanu (Murcia).
Vile su dizajnirane na jednoj razini s povišenim stropom do kuhinjskog prostora, svaka vila ima omot oko terase / sunčanih zona u prizemlju i veliki privatni solarij na prvom katu za uživanje u sunčanim satima, tijekom cijele godine.
3 spavaće sobe (glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom) i odvojena obiteljska kupaonica... dizajnirana sa suvremenim 'eko stilom' i konceptom otvorenog plana, koji se sastoji od opremljene kuhinje i dnevnog boravka, spremišta s prednje strane i privatnog ljetnog dvorišta. Vile su opremljene stražnjim privatnim bazenom s vanjskim tušem, solarijem, terasama, potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonicama s LED ogledalom, obloženim ormarima s ladicama, unutarnjom / vanjskom rasvjetom, unaprijed ugrađenim klima uređajem. Ima zidove pod kutom i kamene obloge sprijeda i stubište, zaista čini ovu vilu sa stilom.
Razvoj se nalazi u rezidencijalnom dijelu Roldana, okružen uslugama, parkovima, sportskim sadržajima, dva golf terena i samo 12 minuta od zapanjujućih plaža Mediterana i Mar Menora.
Odabrani razvoj stila potpisa - SAMO 20 jednorazinskih suvremenih vila - Svi uživaju u velikodušnim veličinama parcela, s privatnim bazenom i krovnim solarijem.

Spaces

Rooms3
Bedrooms3
Bathrooms2

Površine

Living100 m²
Zemljište190 m²
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Air conditioning
Parking
Swimming pool
Terrace

Roldan, Roldán

Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data