Coastal Charm nudi tri spavaće sobe u gradu na prodaju u Kireniji

Turska
Gradska kuća • 1 soba • 1 bed. • 1 bath. • 57 m² • ref: KE170001
1.403.880 HRK

Zakoračite u živahnu četvrt Girne, Kirenija, Sjeverni Kipar, gdje vas čeka nova lista. Girne, poznat po zadivljujućim pogledima na obalu i bogatoj istoriji, spaja moderne pogodnosti s tradicionalnim šarmom. Bilo da šetate slikovitom lukom ili istražujete drevni zamak, Girne osvaja svojim jedinstvenim karakterom i privlačnom atmosferom.

Naš najnoviji projekat, strateški pozicioniran u srcu Girnea, nalazi se 20 km od užurbanog centra grada, nudeći lak pristup prodavnicama, restoranima i kulturnim atrakcijama. Stanovnici mogu uživati u obalama obasjanim suncem i kristalno čistom moru, a najbliža plaža je udaljena samo kamen. Blizina aerodroma osigurava povoljne putne veze, dok obližnja tržnica zadovoljava svakodnevne potrebe kupovine.

Sa modernim dizajnom, projekat nudi dvosobne gradske kuće za prodaju i sadržaje za ugodan život. Uživajte u miru sa rezervoarima otpornim na vlagu, krovovima otpornim na klimu i vodu, te neklizajućim vanjskim podovima, osiguravajući kvalitetu i izdržljivost u svakom aspektu vašeg doma.

Spaces

Rooms1
Bedrooms1
Bathrooms1

Površine

Living57 m²

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.