Apartmani u blizini škola i konzulata u Ankari Çankaya Oran

Yukarı Dikmen Mahallesi
Apartment • 5 soba • 4 bed. • 2 bath. • 154 m² • ref: ESB-00253-35739
3.390.088 HRK
Luksuzni apartmani na vrhunskoj lokaciji s bogatim društvenim sadržajima u Çankaya Oran

Çankaya se ističe kao ključno i značajno područje u glavnom gradu Turske Ankari. Çankaya zauzima drugu najveću lokaciju u Ankari po volumenu, igrajući ključnu ulogu i administrativno i kao središnja točka trgovine i kulture. Okružno središte smješteno je u srcu Ankare, a u njemu se nalaze brojne vladine institucije, veleposlanstva, trgovački centri, trgovačka područja, kafići i restorani. Çankaya je bio glavni igrač na turskoj političkoj sceni, ugostivši brojne vladine institucije i veleposlanstva od prvih godina Turske Republike. Susjedstvo Oran, u kojem se nalaze ove rezidencije, okrug je okruga Çankaya u Ankari. Poznat po svojim stambenim područjima koja zadovoljavaju stanovnike s visokim prihodima, trgovačke centre i zelene površine, Oran je omiljeno područje koje nudi razne društvene aktivnosti, mogućnosti kupovine i zabavne sadržaje. Susjedstvo se uglavnom odlikuje modernim stambenim projektima, vilama i luksuznim apartmanima. Štoviše, Oran ima mnogo privatnih škola, bolnica, trgovačkih centara i restorana. Zelene površine i vrtovi unutar susjedstva pružaju stanovnicima idealna mjesta za opuštanje i sudjelovanje u rekreativnim aktivnostima. Blizina Orana poslovnim i financijskim središtima Ankare povećava njezinu privlačnost, čineći je omiljenom lokacijom za one koji prihvaćaju moderan način života Ankare, privlačeći obitelji i profesionalce iz poslovnog svijeta.

Stanovi za prodaju u Ankari Çankaya imaju privilegiran pogled na dolinu i strateški su smješteni na početku doline Dikmen. Projekt je zanimljiv zbog blizine glavnih znamenitosti u okolici. Rezidencije su udaljene samo 250 mt od Sveučilišta za glazbu i likovne umjetnosti u Ankari, 1 km od Predsjedništva obavještajne službe, 1,1 km od nacionalnih škola, 2 km od Trgovačkog centra One Tower Mall, 2,1 km od Trgovačkog i Centra za život Panora i udaljenog 2,2 km. Iz KuzuEffect Malla. Osim toga, udaljen je 2,2 km od područja konzulata, 2,4 km od Glavne uprave TRT-a, 4,4 km od poznatog Atakula, 4,5 km od mirnog jezera Eimre i 6,7 km od Kasacijskog suda. Ova povlaštena lokacija osigurava jednostavan pristup gradskim interesnim točkama i brze veze s Kızılayem, udaljenim samo 8,7 km, i zračnom lukom Ankara Esenboga, udaljenom 36,4 km. Ovaj izniman stambeni projekt nudi posebnost, jer olakšava život zahvaljujući svom strateškom položaju i mnogim prednostima.

Sastoji se od 6 vertikalnih blokova i 3 horizontalna bloka, ovaj raskošno opremljen projekt nalazi se na parceli od 57.000 četvornih metara, nudeći stambeni prostor skladno isprepleten zelenilom kroz krajobraznu površinu od 15.500 četvornih metara i jedinstven pogled na dolinu. Istaknuta značajka u sklopu mega projekta je prostrano područje bazara s 31 trgovinom koja zadovoljava sve potrebe. Projekt uključuje sve društvene sadržaje, otvorena i zatvorena parkirališta, zatvorene nadzorne kamere, sigurnosnu službu 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, usluge recepcije, unutarnji bazen, kino na otvorenom, parnu sobu, saunu, tursku kupelj, fitness centar, dječje igrališta, teretanu, teniski teren, košarkaške i odbojkaške terene, puni generator i dizalo. U sklopu mega projekta nude se luksuzne dvosobne, trosobne, četverosobne i 5-sobne opcije apartmana kako bi zadovoljile različite potrebe, pružajući jedinstvenu razinu udobnosti i načina života.

Svaki apartman ima prostrani dnevni boravak, pomno dizajniranu zasebnu kuhinju, modernu kupaonicu, funkcionalnu praonicu rublja, elegantnu garderobu, privatnu glavnu kupaonicu i prostranu balkonsku jedinicu. Luksuzni apartmani sadrže detalje koji daju prednost udobnosti, uključujući sustave pametne kuće, visokokvalitetni trodijelni ugrađeni kuhinjski set, izvrsnu LED stropnu rasvjetu, privatnu pregradu, udoban ormar, perilicu posuđa, sustav podnog grijanja s namjenskim troškovima grijanja, satelitski TV sustav i privatni prostor za pohranu. Ovi prepoznatljivi apartmani dizajnirani su da zadovolje zahtjeve modernog života, otvarajući vrata životu udobnosti i luksuza za stanovnike. Zahvaljujući blizini škola i područja konzulata, jedinstvenom pogledu na dolinu i prestižnoj lokaciji u blizini trgovačkih centara, ovaj projekt obećava ugodno životno iskustvo.


ESB-00253

Spaces

Rooms5
Bedrooms4
Bathrooms2
Balconies2

Površine

Living154 m²
Total174 m²
Balcony
Lift
Satellite tv
Sauna
Swimming pool
Tennis
Terrace

Yukarı Dikmen Mahallesi

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
Pogledi i orijentacija izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Pogled na grad
TypeApartman
Construction year2025