Prodaju se jednosobni stanovi u jednom blok projektu

Mersin
Apartment • 1 soba • 1 bed. • 1 bath. • 53 m² • ref: 33129
376.722 HRK

Predstavljajući našu najnoviju listu u Erdemliju, ovaj projekat je strateški lociran na samo nekoliko koraka od centra grada, što ga čini pogodnim za stanovnike za pristup opcijama za kupovinu, restorane i zabavu. Smješten na pješačkoj udaljenosti od najbliže plaže, stanovnici se mogu sunčati i uživati u šetnjama duž obale. Za entuzijaste putovanja, projekat je također povoljno lociran u blizini najbližeg aerodroma, osiguravajući lak pristup domaćim i međunarodnim letovima. Uz to, s pijacom koja se nalazi na manje od minute udaljenosti, stanovnici mogu lako ispuniti svoje dnevne potrebe za kupovinom.

Projekat se može pohvaliti modernom arhitekturom i sastoji se isključivo od jednosobnih stanova raspoređenih na deset spratova. Stanovnici mogu uživati u raznim sadržajima, uključujući teretanu, saunu, igralište, propanske cijevi za grijanje, rezervni generator, bazen i uslugu prijevoza do plaže tokom sezone. Štaviše, nudi zgodnu opciju plana plaćanja sa uplatom od 30% i fleksibilnim rasporedom plaćanja koji se produžava do završetka projekta.

Pogodno lociran samo 7 km od centra grada, 650 m od najbliže plaže i 135 km od aerodroma Adana (sa budućim izgledom vlastitog aerodroma u Mersinu), ovaj projekat nudi laku dostupnost do ključnih destinacija. Osim toga, udaljena je samo 300m od najbližeg supermarketa, što korisnicima osigurava udobnost u svakodnevnim aktivnostima. Bilo da tražite stalni boravak ili kuću za odmor, ovaj projekat u Erdemliju pruža savršenu kombinaciju udobnosti, udobnosti i života na obali.

Spaces

Rooms1
Bedrooms1
Bathrooms1

Površine

Living53 m²
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Fitnes centar
Sauna
Swimming pool

Mersin

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.