Tranquil Haven u Lapti: Luksuzni domovi i pogodnosti

Turska
Apartment • 1 soba • 1 bed. • 1 bath. • 78 m² • ref: KL60003
1.732.815 HRK

Dobrodošli u Laptu, šarmantan kvart koji se nalazi u Kireniji, na Sjevernom Kipru. Poznata po svojim zadivljujućim prirodnim ljepotama i bogatoj istoriji, Lapta nudi miran bijeg od užurbanog gradskog života. Smješten između blistavog Sredozemnog mora i veličanstvenih planina Kirenija, ova slikovita četvrt je utočište za ljubitelje prirode i avanturiste. Zaronimo sada u ovaj uzbudljivi novi projekat u Lapti. Smješten samo 14 kilometara od centra grada, ovaj kompleks uravnotežuje mir i udobnost. S najbližom plažom udaljenom samo 1,2 kilometra, lako se možete prepustiti suncem okupanim danima i osvježavajućim zaronima u kristalno čistom moru Mediterana. Za one koji vole putovati, najbliži aerodrom je udaljen samo 48 kilometara, što omogućava lak pristup međunarodnim destinacijama.

Naći ćete sve što vam je potrebno nadomak kamena kada su u pitanju dnevne potrepštine. Najbliža pijaca udaljena je manje od 500 metara, pa je kupovina namirnica jednostavnom. Hajde sada da pričamo o samom projektu. Ovaj zadivljujući kompleks sastoji se od dva kata i nudi niz gradskih kuća i vila za prodaju. Postoji savršen dom za svaki stil života, sa opcijama u rasponu od 1 do 6 spavaćih soba. Ali više od prostranih i dobro dizajniranih domova izdvajaju ovaj projekat. Niz pogodnosti je impozantan. Od privatnih i dječjih bazena do zatvorenog bazena za uživanje tijekom cijele godine, imat ćete mnogo mogućnosti da se rashladite i opustite. Ostanite aktivni i fit uz teretanu na licu mjesta ili se opustite u sauni i jacuzziju nakon napornog dana. Uz generator koji osigurava neprekidno napajanje, možete biti mirni znajući da vam je udobnost uvijek prioritet. Za porodice sa decom tu je igralište gde se mališani mogu beskrajno zabavljati. Bar i restoran pored bazena nude ugodan doživljaj objedovanja, dok sigurnosne mjere pružaju bezbrižnost. Ostale karakteristike uključuju klima uređaj, kablovsku TV sa satelitskim programima i nadzor kamerom.

Zaključno, ovaj projekt u Lapti nudi vrhunsku lokaciju i niz pogodnosti koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Bilo da tražite mirno utočište ili živahnu zajednicu, ovaj razvoj ima sve. Iskoristite priliku da posjedujete raj u Lapti, Sjeverni Kipar.

Spaces

Rooms1
Bedrooms1
Bathrooms1

Površine

Living78 m²
Amenities izvučeno pomoću umjetne inteligencije.
Air conditioning
Fitnes centar
Hidromasažna kada
Sauna
Swimming pool

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.