Džungla živi dvosobni stan u Tulumu

Tulum, 5GQM+58, La Veleta, 77765 Tulum, Q.R., Mexico
Új lakás • 3 soba • 2 bed. • 2 bath. • 132 m² • 2nd floor • Dostupno od 01. 02. 2025. • ref: 96223059
2.039.771 HRK

Potpuno uronite u džunglu koja živi u ovom nevjerojatnom razvoju koji nudi udobnost modernog grada dok ste okruženi čarobnom džunglom Malja u Tulumu.

Svaki prostor u ovom projektu stvara okruženje puno prirode, gdje se elegancija prirodnih materijala i vrhunskih završnih obrada spaja kako bi se stvorila ravnoteža koja vam nudi jedinstveno iskustvo, također, ovaj nevjerojatni stan nudi svestran dizajn zaključavanja!

Smješten u regiji 15, najbrže rastući su Tulum, ovaj razvoj je savršeno mjesto za kontakt s prirodom i uživanje u opuštajućem odmoru, uz ostvarivanje izvanrednog rasta vrijednosti, s potencijalom stvaranja nevjerojatnog povrata ulaganja u iznajmljivanju za odmor.

Strateški smješten samo nekoliko blokova od Avenije Kukulkan, ovdje ćete biti samo nekoliko minuta udaljeni od plaže i hotelske zone, kao i od centra Tuluma.

Budući da se gradi na parceli od 1 hektara koja nudi obilje zelenih površina, razvoj sadrži mnoštvo sadržaja, uključujući organski vrt, kamin, kino, bar, igralište, coworking prostor, viseću mrežu, igraonicu, teretanu, restoran, joga područje, skyview toranj, opći bazen, obiteljski bazen, roštilj, praonicu rublja, sunčalište, predvorje, parkirna mjesta i kontrolirani pristup.

I, za vašu udobnost, razvoj ima ugovor s poznatim klubom na plaži, tako da ćete uvijek imati mjesto zajamčeno na zapanjujućoj plaži Tulum.

Također razmišljajući o vašoj udobnosti, programer nudi opcionalnu uslugu upravljanja najmom za odmor, tako da ne morate brinuti ni o čemu dok vidite da vaša investicija raste!

Mogućnosti financiranja dostupne su za vrijeme izgradnje!

Tehnički podaci:

- Datum isporuke: veljača 2025.
- HOA: 400 USD mjesečno.
- Dopuštene su sve vrste iznajmljivanja.
- Kućni ljubimci dozvoljeni.
- Porez na imovinu: 0,2% katastarske vrijednosti godišnje.
- Neobavezno upravljanje imovinom dostupno je izravno od razvojnog programera.

Bilješke:

1) Ova cijena je točna u trenutku objave oglasa. Imajte na umu da mogu postojati male varijacije u cijeni zbog tržišnih uvjeta. Ovaj određeni stan možda više neće biti dostupan do trenutka kada ga pronađete, međutim, oglas će ostati na mreži dok se razvoj ne rasproda, tako da slične opcije još uvijek mogu biti dostupne.

2) Povjerenje banke (fideicomiso) prema meksičkim zakonima zahtijeva da stranci imaju pravo vlasništva nad ovom nekretninom. Obratite nam se ako trebate više informacija o potrebnom bankovnom povjerenju.

3) Slike su samo prikazi i mogu imati male varijacije od stvarne jedinice.

*Prikazana cijena je promotivna cijena podložna promjenama.

---------

Humberto Fernandez Sitta

Spaces

Rooms3
Bedrooms2
Bathrooms2
Terraces1

Površine

Living132 m²
Internal92 m²
Terrace40 m²
Air conditioning
Alarm
Barbecue
Fitnes centar
Garden
Intercom
Internet
Osiguranje
Parking
Satellite tv
Studio za jogu
Swimming pool
Terrace
Vanjski bazen
Vratar
Washing machine

5GQM+58, La Veleta, 77765 Tulum, Q.R., Mexico, Tulum

TypeApartman
ConditionNew
StandingLuxury
Construction year2025
Construction typeConcrete
EnvironmentCalm, Green, Residential