Kuća za kupnju in Le Bouscat, Francuska

Le Bouscat
House • 6 soba • 220 m² • ref: 1508171-1
10.170.587 HRK
iad France - Julien Rességuier nudi: LE BOUSCAT - Centre-Ville / Les Écus

Nova prestižna vila s bazenom, garažom i vrtom

Tražite li vrhunsku udobnost i luksuz u mirnom okruženju udaljenom 10 minuta od Bordeauxa? Ova novoizgrađena vila od cca 220 m2, okrenuta jugozapadu, nudi sve što poželite i još mnogo toga. Smještena u traženom stambenom području, ova impresivna buduća nekretnina dočekuje vas s bazenom 6,2x3, savršenim za opuštajuće dane s obitelji ili prijateljima.

Prostrana garaža omogućuje vam sigurno parkiranje vozila, dok vrt pruža zelenu površinu za vašu rekreaciju na otvorenom. Velika terasa poziva vas da uživate u trenucima druželjubivosti na otvorenom.

Unutra će vas zavesti veliki dnevni boravak okupan prirodnim svjetlom, kao i luksuzna kuhinja, savršena za smišljanje ukusnih jela. Ova vila nudi prostor za svaku vašu potrebu, sa svojih 5 apartmana, svaki popraćen vlastitom tuš kabinom i / ili vlastitom kupaonicom, te 3 wc-a za veću udobnost. Uključuje jedan od apartmana s privatnom terasom na prvom katu okrenutom prema jugu s pogledom na vrt i bazen.

Osim toga, imate beskrajnu mogućnost organizirati svoju vilu prema vašim željama. Ne ustručavajte se pisati mi kako biste imali detaljne planove i kompletnu datoteku o tehničkim karakteristikama i opremi vile.

Sve o čemu trebate brinuti je odabir bazena, bijele ili sive boje? To je dilema u kojoj se čovjek raduje u takvom raju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da steknete svoje idealno utočište mira.

Dostava od prvog tromjesečja 2025.!
Rezervirajte sada

Agencijske naknade koje plaća prodavatelj. Svojstvo koje ne podliježe DPE-u. Informacije o rizicima kojima je ovaj objekt izložen dostupne su na web stranici Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Ovaj oglas za nekretnine napisan je pod uredničkom odgovornošću g. Juliena Rességuiera EI (ID 79111), neovisnog agenta za nekretnine (bez držanja sredstava), komercijalnog zastupnika SAS-a I@D Francuske registriranog pri RSAC-u u Daxu pod brojem 919857995, vlasnika kartice za pretraživanje nekretnina u ime tvrtke I@D France SAS.

Spaces

Rooms6
Floors1

Površine

Living220 m²
Zemljište353 m²
Garage
Garden
Swimming pool
Terrace

Le Bouscat

Agent nije dao točnu adresu ove imovine. Možeš je zatražiti ovdje.
TypeKuća
Construction year2025
Energy efficiency ratingNo data
Environmental (CO₂) impact ratingNo data